GSM afluisteren ervaring

Auteur: Tom D.
Product: Spybubble
Type product: Gsm spionage software

Toen ik enkele maanden geleden op zoek was naar een manier om iemand die normaal gezien een vertrouwenspersoon was te controleren ( ik ga hier niet te veel in detail gaan om privacy redenen) kwam ik langs de pagina die Spybubble verkocht. Aangezien een privé detective zeer duur en zeer omslachtig leek was ik na een aantal opties te overwegen erachter gekomen dat een gsm spionage software de oplossing zou zijn voor mijn probleem.


Na er echter een aantal te proberen bleken deze software paketten allemaal zeer onbetrouwbaar en inaccuraat te zijn. Men kan zich dan ook voorstellen dat ik niet direct overtuigd was om nog eens geld uit te geven aan een softwarepakket dat niet voldeed aan mijn eisen.


Ongeveer een week na dat ik Spybubble ontdekte deed er zich echter een situatie voor waarbij het leven met die vertrouwenspersoon onhoudbaar werd. Ik had echter geen enkel bewijs over de ontrouw van deze persoon. Toen ik vervolgens alle opties nog eens overwoog bleek Spybubble toch anders te zijn dan de andere producten die ik nog niet geprobeerd had. Er was duidelijk beter nagedacht over de wensen dan de klant dan bij de andere producten. Uiteindelijk besloot ik dan toch om een laatste poging te doen om mijn probleem op te lossen met spionage software, ik besloot dat dit mijn laatste poging zou zijn voor ik dan toch een privé detective zou inhuren.

Wanneer ik het Spybubble pakket voor het eerst gebruikte merkte ik direct dat het anders was dan de vorige pakketten waar ik mee gewerkt had. Dit pakket gaf me direct het gevoel dat het gemaakt was door professionals, in tegenstelling tot de vorige pakketten die eerder de indruk gaven gemaakt te zijn door een puber op zijn studentenkamer.Om legale redenen zal ik niet specifiek in detail gaan over de specifieke mogelijkheden die Spybubble me geboden heeft om bepaalde informatie te vergaren, maar ik kan jullie wel vertellen dat de beweringen die ze op hun website maken zeker niet overdreven zijn!
Ik hoop dat ik hiermee waardevolle informatie heb gegeven aan mensen die dezelfde problemen hebben als ik had.

Het volgend filmpje geeft je al een beter idee van de kracht van deze software.
Voor nog verdere informatie en prijzen gaat u best naar de volgende website: Spybubble